Automotive Congress Helmond – 7 en 8 juni 2017

0

Bij de 11e editie van het Automotive Congress op 7 en 8 juni 2017 komen bezoekers uit Nederland, Europa en de Verenigde Staten bijeen om elkaar te ontmoeten, te leren kennen en van elkaar te leren. Het Automotive Congress biedt een uitgebreid kennisprogramma met plenaire sessies door keynote sprekers van internationale gerenommeerde bedrijven als Valeo, DS Automobiles, TomTom, Schaeffler, HTSM, Mov’eo, NXP Semiconductors en Fraunhofer Institut.

Tijdens het Automotive Congress 2017 slaan AutomotiveNL, RAI Automotive Industry en het Mikrocentrum de handen ineen om de internationale automotive industrie uitgebreid te informeren over actuele topics als Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics en Materials & Design.

Thema van deze editie is ‘Challenges for the Automotive Industry’. Er wordt gesproken over de uitdagingen, kansen en nieuwste technologieën binnen de automotive industrie. De ontwikkelingen in de automotive industrie van de komende jaren hebben een dusdanige impact op de Nederlandse supply chain. Daarom wil AutomotiveNL, in samenwerking met haar partners, essentiële bedrijven uit de grootste automotive landen van Europa een podium wil bieden om haar visie en focus te presenteren.

Excursies, parallelle sessies en beursvloer Zowel op 7 als 8 juni worden er tours georganiseerd naar DAF Trucks N.V. en vinden er parallelle sessies plaats aan de hand van de topics: Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics en Materials & Design. Naast het kennisprogramma biedt het Automotive Congress ook een beursvloer waarbij de bezoekers kennis maken met 35 standhouders.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics