ASMI ontvangt supplier-award van TSMC

0

ASM International heeft van TSMC een leverancier excellence award ontvangen als een van de vijf leveranciers van apparatuur van TSMC. Dit voor de prestaties en ondersteuning van ASM’s CVD-apparatuur en -technologie in 2018. De award werd aan ASM overhandigd door C. Wei, Chief Executive Officer van TSMC, op het TSMC Supply Chain Management Forum in december in Taiwan.

De prijs kreeg ASM als erkenning voor zijn CVD-technologie en prestaties in productie bij TSMC fabs. Tijdens de presentatie wees TSMC op drie aspecten die hebben bijgedragen aan de toekenning aan ASM:
1) Nauwe samenwerking met TSMC en andere ketenpartijen om procesoplossingen te innoveren.
2) Voortdurende inspanningen op het gebied van kosten en productiviteitsverbetering.
3) Uitzonderlijke inzet van personeel ten behoeve van leveringen.

‘We zijn zeer vereerd deze prestigieuze onderscheiding van TSMC te mogen ontvangen. Namens ASM, wil ik TSMC bedanken voor deze erkenning’, aldus Chuck del Prado, CEO en President van ASM International. ‘ASM streeft ernaar onze technologische oplossingen voortdurend te verbeteren en onze samenwerking met TSMC is van strategisch belang voor ASM. We zijn erg blij dat TSMC heeft geprofiteerd van de prestaties van onze ALD- en Epitaxy-depositietools in haar productiefabrieken.’

TSMC is ‘s werelds grootste foundry voor de productie van halfgeleiders. TSMC houdt jaarlijks het Supply Chain Management Forum om blijk te geven van waardering voor de steun en bijdragen van hun leveranciers.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics