Asker Healthcare Group neemt GeniMedical specialist in orthopedische oplossingen over.

0

Asker Healthcare Group heeft 100% van GeniMedical B.V. overgenomen van de oprichters. GeniMedical, opgericht in 1998, is een leverancier en ontwikkelaar van orthopedische oplossingen gevestigd in Nederland.

“We zijn blij om GeniMedical en zijn professionele team te verwelkomen in onze groep. Hun innovatieve orthopedische oplossingen zullen ons aanbod aan zorgverleners in Europa verbreden met een nieuwe niche van hoogwaardige producten. Asker heeft een bereik in 14 markten en ons doel is om GeniMedical te ondersteunen in hun verdere groei”, zegt Johan Falk CEO Asker Healthcare Group.

Link magazine editie februari/maart 2023 | jaargang 25 thema: Volle buffers en toch tekorten. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

GeniMedical ontwikkelt en verkoopt orthopedische oplossingen zoals spalken, beugels en gipsproducten in Nederland, België, Oostenrijk en Denemarken. In 2022 had GeniMedical 5 werknemers en een omzet van ongeveer SEK 40 miljoen.

Asker Healthcare Group is een partner voor zorgverleners in heel Europa en levert medische benodigdheden, apparaten en apparatuur. We bouwen en verwerven toonaangevende bedrijven die het gezondheidszorgsysteem ondersteunen om de resultaten voor patiënten te verbeteren, de totale zorgkosten te verlagen en een eerlijke en duurzame waardeketen te waarborgen. De groep heeft 2.400 werknemers in 14 landen en de omzet bedraagt SEK 12 miljard.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics