Amada ENSIS AJ 9Kw plaatlasersnijder levert Erba sneller snij tijden op tegen en een lager energieverbruik.

0

Erba launching customer van Amada in de BeNeLux voor de Amada ENSIS AJ 9Kw plaatlasersnijder. De levering was een spectaculaire aangelegenheid, want de machine werd met een kraan door het dak getild en bij ons op de 1e verdieping neergezet.

Omdat de plaatlaser, van vijftien ton, bij ons op de eerste verdieping moest komen te staan, was er veel voorbereiding nodig om de levering van de machine in goede banen te leiden. Het dak werd gelift en de laser werd vijfentwintig meter over het gebouw getild met een grote hijskraan.

Erwin van Soest

We hebben goede redenen om te investeren in nieuwe machines. Erwin van Soest legt het uit. We innoveren veel, want ons bedrijf groeit hard. Vorig jaar hebben we ons dienstenpakket al uitgebreid. Toen zijn er twee hightech 3D buislasersnijders geleverd. Daarmee laseren we buizen en profielen. Om aan de vraag voor plaatlaserwerk te kunnen blijven voldoen, hebben wij onlangs deze nieuwe plaatlaser besteld. Met dit nieuwste model kunnen we sneller snijden, met de helft van het energieverbruik van de huidige laser. Daarmee geven we, naast de achthonderd zonnepanelen die al op ons dak liggen, nog meer invulling aan het verduurzamen van ons bedrijf. We blijven investeren in de nieuwste technieken. Zo houden we ons bedrijf ook interessant voor onze huidige medewerkers. En hopelijk ook voor onze nieuwe, want we zijn altijd op zoek naar enthousiast personeel!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics