Alfen levert EV-oplaadpunten voor haventerminals van de Volkswagen Group UK

0

Alfen is door ElectrAssure gekozen als EV-oplaadpartner voor belangrijke importlocaties van Volkswagen Group UK. Alfen heeft 30 slimme oplaadpunten geleverd aan de drie haventerminals van Volkswagen ter ondersteuning van het snelgroeiende aanbod elektrische voertuigen van VW Group UK.

Volkswagen AG verwacht een enorme toename van het aantal elektrische en hybride voertuigen. Deze groei zal door Volkswagen Group UK worden ondersteund met een goede oplaadinfrastructuur in haar toeleveringsketen. Zoals bijvoorbeeld in de drie haventerminals in Sheerness, Grimsby en Tyne.

De slimme Eve Double-opladers van Alfen zijn geïnstalleerd in deze drie haventerminals van Volkswagen waar de voertuigen worden geïmporteerd en opgeladen voordat ze hun weg vervolgen. Om de belasting van het netwerk te spreiden, werden ook het toonaangevende Smart Charging Network en Active Load Balancing van Alfen geïmplementeerd.

De innovatieve en betrouwbare oplaadstations van Alfen en de goede reputatie van ElectrAssure op het gebied van installatiestandaarden en klantenservice speelden een prominente rol in de bieding en de succesvolle installatie. Nu kan de Volkswagen Group UK het opladen van elektrische voertuigen verzorgen voor de nieuwe modellen die de komende jaren in de UK worden geïntroduceerd.

Naomi Nye, Sales Manager bij Alfen, zegt: “We werken al een aantal jaar samen met ElectAssure en zijn altijd onder de indruk geweest van hun professionaliteit, toewijding en kennis van het EV-laadlandschap. We zijn blij dat we samen met ElectrAssure, een van de grootste autofabrikanten kunnen ondersteunen met de levering van hoogwaardige hardware en slimme software en de Volkswagen Group UK daarmee de oplaadinfrastructuur te bieden die ze nodig hebben.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics