Albie van Buel volgt Leo Kusters op als directeur van RAI Automotive Industry NL

0

Albie van Buel wordt de nieuwe algemeen directeur bij RAI Automotive Industry NL

Hij volgt Leo Kusters op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse Automotive Industrie en mobiliteitssector. Leo Kusters heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor het versterken van de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid. Naast de fusie met de vereniging RAI en het versterken van zijn eigen organisatie, is hij ook initiator geweest van een aantal innovatieve projecten binnen de sector.

Leo Kusters: “De Nederlandse Automotive-industrie is sterk gericht op de export van hoogwaardige en innovatieve Automotive-technologie en werkt steeds meer samen met aangrenzende sectoren. Albie brengt een schat aan ervaring en een internationaal netwerk met zich mee dat daar perfect bij past”.

Thema: Hoe wordt een bedrijf duurzaam en winstgevend? Lees Link magazine digitaal

Albie van Buel heeft ruime internationale ervaring en kennis van de automotive (maak) industrie. Hij heeft jarenlang gewerkt als lid van het managementteam van VolvoCars, zowel in Helmond als in Zweden, en heeft ook gewerkt voor Ford Motor Company en Philips. Van 2012 tot 2019 was hij lid van het managementteam van ‘Vestas Windsystems’ en heeft daardoor een zeer sterk netwerk in zowel de Automotive als Renewable Industry.
Een uitstekende opvolger van Leo Kusters, die zijn verantwoordelijkheden met vertrouwen aan hem zal overdragen.

Albie van Buel: “Ik voel me vereerd en gemotiveerd om samen met het team van Rai Automotive Industrie op de ingeslagen weg van Leo verder te gaan en de belangen van Rai Automotive Industrie en haar leden zowel nationaal als internationaal zo goed mogelijk te behartigen”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics