Airborne UK sluit zich aan bij het National Composites Centre om kosten te verlagen met automatisering en digitale technieken

0

Het National Composites Centre (NCC) is verheugd te kunnen aankondigen dat Airborne UK als lid is toegetreden en biedt beide bedrijven verdere mogelijkheden om samen te werken aan automatisering en digitale samenwerkingsprojecten, met als doel om de kosten van de productie van composietstructuren in een hoger tempo te verlagen.Naast de ontwikkeling van automatisering en digitalisering blijft Airborne ook oplossingen bieden op het gebied van engineering, ontwerp voor productie, prototyping en onderdelenproductie. Als onderdeel van de overeenkomst zal Airborne UK als Tier 2-lid toegang krijgen tot de wereldwijd toonaangevende faciliteiten en capaciteiten van het NCC en de expertise die nodig is om hun ondernemingen te ondersteunen. Het lidmaatschap biedt ook toegang tot deelname aan kernprojecten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling die door Tier 1-leden zijn gedefinieerd en de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de doelstellingen van OEM’s in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Toepassing van modellerings- en gegevenswetenschappelijke technieken
Marc Funnell, hoofd van Digital bij het NCC, zei: “Wij zijn verheugd dat Airborne UK onze relatie door hun lidmaatschap met het NCC heeft verstevigd. Dit vennootschap zal NCC om op zijn werk toelaten om op zijn werk in het toepassen van modellering en gegevenswetenschapstechnieken voort te bouwen zodat wij een veel uitgebreider inzicht in samengestelde processen kunnen verkrijgen. Dit zal uiteindelijk het potentieel demonstreren van digitale productie om onderdelen efficiënter te produceren met behoud van het hoogste kwaliteitsniveau.”

Ontwikkeling van een datawarehouse
Airborne UK en het NCC werken momenteel samen om use cases te definiëren door de bron en het type gegevens van sensoren in overweging te nemen, met de ontwikkeling van een datawarehouse dat in staat is om inzicht te verschaffen door middel van analyse om toekomstige optimalisatie mogelijk te maken. Deze eerste stappen vormen de basis om automatisering en digitalisering met elkaar te verbinden en maken industrie 4.0 mogelijk.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics