Ransomware in de cloud? Op 19 september 2017 organiseert Pulse Jumpstart Sessie | Security in de cloud

0

Als u een antwoord zoekt op deze en andere privacy of security-gerelateerde vragen bent u op 19 september meer dan welkom Bij Pulse te Venlo. Met name het juridische stuk rond Privacy & Security in de cloud opent ogen, aangezien er grote financiële gevolgen aan verbonden zijn wanneer dit niet voor mei 2018 is geregeld. Hoe voldoe ik dus aan GDPR (General Data Protection Regulation)?

Hoe is het gesteld met de veiligheid van de Microsoft-cloud? Welk risico loop ik in de cloud? Hoe zorg ik dat ik niet word aangevallen door hackers, en hoe verloopt een eventuele recovery van Ransomware? Wie heeft toegang tot mijn data? Hoe werkt het Security principe?

Als je antwoord zoekt op deze en andere security-gerelateerde vragen ben je op 19 september meer dan welkom. Dan faciliteren we namelijk de JumpStart Sessie Security in de Cloud. Met name het juridische stuk rond Privacy & Security in de cloud opent ogen, aangezien er grote financiële gevolgen aan verbonden zijn wanneer dit niet voor mei 2018 is geregeld.

Wat kun je verwachten?
Op deze ochtend nemen wij jou mee in de wereld van beveiliging. Een hot-topic als we de dagelijkse hoeveelheid vragen hierover in ogenschouw nemen. We vertellen je deze ochtend alles wat je moet weten over Microsoft Azure, Dynamics 365, Office 365, multi factor authenticatie, disaster recovery en het juridische stuk rond Security in de cloud.

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics