Acht districtswinnaars Metaalunie Smart Manufacturing Award bekendgemaakt tijdens digitaal nieuwjaarsevent

0

Tijdens het digitale nieuwjaarsevent van Koninklijke Metaalunie zijn afgelopen vrijdag de acht bedrijven bekendgemaakt die districtswinnaar zijn geworden van de Smart Manufacturing Award 2021. Het gaat in alfabetische volgorde om Betech bv (district Noord), GPM bv (district Zuid-Oost), Hoekman Roestvaststaal bv (district Oost), MDE Automation bv (district Zeeland), Metaalcenter Driessen bv (district Limburg), Metaglas bv (district Gelre), Octatube Space Structures bv (district Zuid-Holland) en Singeling Constructie- Lastechniek bv (district Noordwest).

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Jacco Vonhof. Tijdens het nieuwjaarsevent gaf Vonhof de winnende bedrijven mee dat ze ‘trots kunnen zijn op deze prijs en dat ook zouden moeten uitdragen omdat het positief op een bedrijf neerslaat’.

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

 

De voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn, in alfabetische volgorde:

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

–        Betech B.V. in Hoogeveen, districtswinnaar Noord

–        GPM B.V. in ‘s-Hertogenbosch, districtswinnaar Zuidoost

–        Hoekman Roestvaststaal B.V. in Nieuwleusen, districtswinnaar Oost

–        MDE Automation B.V. in Tholen, districtswinnaar Zeeland

–        Metaalcenter Driessen B.V. in Weert, districtswinnaar Limburg

–        Metaglas B.V. in Tiel, districtswinnaar Gelre

–        Octatube Space Structures B.V. in Delft, districtswinnaar Zuid-Holland

–        Singeling Constructie-Lastechniek B.V. in Wormerveer, districtswinnaar Noordwest

Naast juryvoorzitter Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en ondernemer bestaat de jury uit Mireille Kaptein, Zakenvrouw 2019 en algemeen directeur van het familiebedrijf Kaptein, Rolf Elling, hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Alex Ooms, managing director van Award winnend bedrijf in 2019, Koninklijke Otolift Trapliften en Paul d’Hond, Senior Adviseur Productmanagement Kamer van Koophandel.

De finale

Acht districtswinnaars, drie genomineerden, een finale boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top mkb-metaalbedrijven.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics