ABI ontvangt op het 100-jarige jubileum het predicaat Hofleverancier

0

ABI, specialist in aandrijvingen, motion control en robotics,  heeft het predicaat Hofleverancier ontvangen. De commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk, en de burgemeester van Haarlem, Jos Wienen, bezochten ABI vanwege haar 100-jarig bestaan. Tijdens een feestelijke bijeenkomst reikte de commissaris van de Koning het predicaat en de bijbehorende oorkonde uit.

Link magazine juni/juli 2023. Thema: Groot maar toch wendbaar. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Om voor het predicaat Hofleverancier in aanmerking te komen moet de onderneming minimaal honderd jaar bestaan. De koning verleent het predicaat voorts uitsluitend aan kleine en middelgrote ondernemingen die een zeer belangrijke plaats innemen in hun regio. Het predicaat Hofleverancier staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

De uitreiking van het predicaat Hofleverancier is de kroon op het 100-jarige jubileum van ABI.
ABI werd in 1923 opgericht in Amsterdam door Anton de Bie. In 1960 verhuist ABI naar het centrum van Haarlem en in de jaren ’80 volgt wederom een verhuizing, naar industrieterrein de Waarderpolder in Haarlem. Inmiddels staat bij ABI de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf sinds twee jaar gevestigd in een nieuw, duurzaam, state-of-the-art bedrijfspand, waar alle ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics