ABB Life Time Achievement Award voor Kranendonk

0

Tijdens de jaarlijkse Value Provider Conference van ABB Robotics in Zweden, heeft Kranendonkkranendonk-sitebeam_assembly_line_white Production Systems BV de Life Time Achievement Award in ontvanst mogen nemen.

Met de award benadrukt ABB Robotics de waardering voor de jarenlange samenwerking met Kranendonk. Het is ongeveer 28 jaar geleden dat oprichter en intussen directeur, Arie Kranendonk, robot-technology-centre-shorter_2zijn eerste ABB (toen nog Asea) robot heeft geïntegreerd. Dit was de eerste stap in een lange reis met enorm veel innovatieve oplossingen op het gebied van lassen en snijden.

Kranendonk heeft inmiddels meer dan 300 robots toegepast, zowelarie-kranendonk lokaal als internationaal. Veelal op scheepswerven, bij offshore en staalconstructie bedrijven. De toepassingen zijn divers en de focus ligt altijd op stukproductie. ‘Vanaf het begin bouwt en vertrouwt Kranendonk op ABB’s robottechnologie en lokale service en support wereldwijd, verteld Arie Kranendonk. We zijn trots op deze award. Het is een teken van waardering en vertrouwen’ gaat hij verder. De eerste robot van Kranendonk is overigens nog steeds te bewonderen in de entree van zijn kantoor in Tiel.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.