Aalberts neemt Britse Sentinel Performance Solutions over

0

Aalberts neemt alle aandelen van het Britse bedrijf Sentinel Performance Solutions over. Dat maakte het Nederlandse bedrijf vandaag voorbeurs bekend.

Sentinel is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van verwarmings- en koelingssystemen in duurzame gebouwen, door de waterkwaliteit te optimaliseren. De toevoegingen, filters en beschermlagen van Sentinel zorgen voor optimale doorgifte van temperatuur naar alle delen van de verwarmings- en koelingssystemen en dat bespaart energie.

David Barrett, CEO van Sentinel, reageert: „We zijn verheugd dat wij deel worden van de Aalberts-familie. Dit biedt ons aanzienlijke mogelijkheden om door te groeien, waarbij de focus ligt op verbetering van de energie-efficiëntie van verwarmingssystemen en inspringen op de behoeften van onze groeiende klantenkring.”

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Sentinel blijft onder leiding staan van het bestaande, zeer ervaren managementteam.

Sentinel telt zo’n 60 medewerkers die ongeveer 20 miljoen pond per jaar omzet genereren. Verdere groei van het nieuwe onderdeel zal worden gefaciliteerd door Aalberts hydronic flow control in St Helens.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.