Aalberts investeert 60 miljoen in nieuwe distributiecentra en stroomlijnen van productie en supply chain

0

Aalberts is gestart met de bouw van twee nieuwe faciliteiten in de Benelux. De totale gecombineerde investering van Aalberts voor de komende 4 jaar in grond, gebouwen en uitrusting zal ongeveer EUR 60 miljoen bedragen. De investeringen ondersteunen en sturen Aalberts’ bedrijfsplannen, waardoor lange-termijn aandeelhouderswaarde wordt gecreëerd. Zoals gepresenteerd tijdens de Capital Markets Day, zal Aalberts de focus verder verscherpen door portfolio-optimalisatie en versnelling van de uitvoering van de plannen gericht op organische groei en innovatie, aldus persinformatie van het bedrijf.

De bouw van een nieuw distributiecentrum is gestart op de bestaande Aalberts-locatie in Herentals, België, om de groei van de leidingsysteem-activiteiten te vergemakkelijken, en tegelijk de efficiëntie van de supply chain te verbeteren. Voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming, zal dit distributiecentrum zeer energie-efficiënt zijn. De voormalige distributiesite zal worden getransformeerd om benut te worden voor de uitbreiding van de productiecapaciteit en het implementeren van nieuwe productietechnologieën.

De bouw van een nieuw productie- en distributiecentrum, kantoor en academie van Aalberts in Almere, een ultramoderne, duurzame (BREEAM-gecertificeerde) faciliteit, moet het bedrijf in staat stellen de klanten nog beter te bedienen, de productie- en supply chain te stroomlijnen en te verbeteren en meer efficiëntie en groei te bereiken. De nieuwe locatie zal de productie van Aalberts’ innovatieve druk- en opslagtechnologie voor de snelgroeiende milieuvriendelijke bouwmarkt vergemakkelijken.

De Hydronic Flow Control Academy die Aalberts er situeert zal worden gebruikt om partners, installateurs en gebouweigenaren te trainen in het realiseren van het hoogste niveau van energie-efficiëntie in hun gebouwen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics