Districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award zijn bekend.

0
Jan Post, Philips

Jan Post, Philips

De jury, Smart Manufacturing Award, onder leiding van Jan Post, Philips Consumer Lifestyle, heeft op 6 december jl. alle inzendingen beoordeeld. Alle districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale op 23 maart 2017.
“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit hem in ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst, belangrijk is voor een goed renderend bedrijf. Het wordt 23 maart tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Jan Post.

Ton Plooy: ‘Tijd om dingen in één keer goed te doen is er nooit, maar tijd – en geld – om het de tweede keer te doen is er altijd.’

Ton Plooy: ‘Tijd om dingen in één keer goed te doen is er nooit, maar tijd – en geld – om het de tweede keer te doen is er altijd.’

TBP district winnaar Zuid-Holland

“Deze districtsprijs is een kroon op de samenwerking tussen leveranciers, opdrachtgevers en onze medewerk(st)ers, want door ketensamenwerking kunnen we alles bereiken op het gebied van smart manufacturing”, aldus Ton Plooy, CEO tbp electronics.
Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is het thema ‘Smart Manufacturing’, oftewel slim produceren. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.
De voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn, in alfabetische volgorde:
De Cromvoirtse, winnaar Zuid-Oost
HGG Profiling Contractors bv, winnaar Noordwest
ITEQ Industries B.V., winnaar Midden
Lentink Metaalwaren bv, winnaar Gelre
Optiwa bv, winnaar Limburg
PM-Bearings bv, winnaar Oost
STT Products bv, winnaar Noord
tbp electronics bv, winnaar Zuid-Holland

Metaalunie Smart Manufacturing Award
Acht districtswinnaars, drie genomineerden, een middag boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top mkb-metaalbedrijven.
Meldt u nu aan voor de feestelijke en boeiende uitreiking van de Award op 23 maart 2017. De bijeenkomst vindt plaats in het midden van Nederland.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics