30 november DISCA’16, Link-talkshow ‘Snelheid is de nieuwe currency’

0

Wij nodigen u van harte uit op 30 november 2016, voorafgaand aan de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards-prijsuitreikingen (DISCA’16), de Link-talkshow bij te wonen, die ditmaal als thema ‘Snelheid is de nieuwe currency’ heeft. Een actueel thema. Snelheid die je als industrieel ondernemer kunt behalen door je organisatie lean, agile en bovenal menselijk te maken.   Onze twee gevatte, maar ook kritische hosts – Arjan van Weele (NEVI-hoogleraar inkoopmanagement aan de TU/e) en zijn professorale collega Maarten Steinbuch, eveneens van de TU/e, actief in ondermeer onderzoek naar automotive en robotica – zullen topondernemers ondervragen over hoe zij met snelheid omgaan in de ruimste zin van het woord. Aan tafel deze middag: Gerard Schouten (ceo van Dutch Water Technologies, waarvan bedrijven als Aqana, Biotrack en Salttech deel van uitmaken). Peter Jacobs (cio bij ING Bank Nederland), Jeroen Slobbe (managing director TDC, onderdeel van de ITM Group) en last but not least Willem Bulthuis (ceo van het Duitse WBX Consulting).

Aansluitend op de talkshow, tijdens het diner, zullen de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards in de categorieën Best Knowledge en Best Logistics worden uitgereikt aan twee toeleveranciers, die zich bij eigen klanten en jury onderscheiden hebben met hun proactieve opstelling, hun voortdurende inzet om product- en productietechnologie verder te verbeteren, leverbetrouw-baarheid te verhogen en kostprijs en doorlooptijd te reduceren.

Ook wordt, voor de vijfde maal, de Best Customer Award uitgereikt, een prijs voor die klant die zijn leveranciers de ruimte geeft voor het ontplooien van hun sterktes, die gericht is op een gelijkwaardige langetermijnsamenwerking, open communiceren en afspraken nakomen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op woensdag 30 november 2016 in Boerderij Mereveld te Utrecht

Graag zien wij uw aanmelding vóór 14 november aanstaande tegemoet.

Met vriendelijke groet, John & Mireille van Ginkel Link Magazine

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics