Robert Pelgrim operational manager Tuinte Group

0

De Tuinte group  stelt Robert Pelgrim aan als de nieuwe operational manager. de afgelopen jaren is de Tuinte groep fors gegroeid.

Robert Pelgrim

Robert Pelgrim

Recent is daarom besloten de functie van operationeel directeur aan haar organisatie toe te voegen. Deze zal worden vervuld door de heer Robert Pelgrim. Voor velen geen onbekende in de markt want hij is inmiddels 16 jaar werkzaam binnen de Tuinte groep. De heer Pelgrim is begonnen als werkvoorbereider bij Tuinte machinefabriek en heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld tot manager operations bij Tumakon engineering & machinebouw.

Een belangrijke taak voor hem is om de komende periode onder andere de operationele organisatie efficiënter in te richten. Dit zonder concessies te doen aan het kwaliteits-niveau van alle processen binnen de Tuinte groep.

rob-snijders

Rob Snijders

De vacante verkoopwerkzaamheden bij Tumakon zullen worden ingevuld door de heer Rob Snijders. Hij is al vele jaren werkzaam als sales engineer bij Tuinte machinefabriek en voor velen inmiddels ook een bekend aanspreekpunt.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics