6 & 7 november – Robotics Days powered by Stäubli

0

In navolging van een succesvolle eerste editie in België, organiseert Stäubli de Robotics Days op 6 & 7 november voor het eerst in Nederland. Samen met 18 partners wordt in De Basiliek te Veenendaal een heus robotica event op poten gezet dat bestaat uit een beursgedeelte met 26 robot demo’s, interessante expert talks en gratis lunch.

Stäubli Robotics pakt er uit met HelMo, een nieuw mobiel robotsysteem dat volledig autonoom beweegt met behulp van intuïtieve, gebruikersvriendelijke mapping van de omgeving en het veilig herkennen van obstakels middels scanning.  HelMo, die uitgerust is met een 6-assige robot van de TX2 serie, kan allerlei taken uitvoeren waaronder ook deze die direct samenwerking tussen mens en machine vereisen.  

Met trots stellen we tijdens dit event ook de eerste volledig gesloten SCARA robot ter wereld voor. De TS2 SCARA reeks is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de strenge eisen in branches zoals automotive, voeding, farmaceutica, kunststof en elektronica.  Door de talrijke robot demo’s is zowat het volledige robotgamma van Stäubli live te bekijken.

Een robotica project omvat uiteraard meer dan enkel robotarmen. Aspecten zoals  vision, safety, grippers, suction, motion, tracking, software en programmatie zijn minstens even belangrijk.  Om u hierin te adviseren, zijn 18 partners aanwezig met een beursstand en diverse demonstraties. De partners zijn: Asyril, CNC Solutions, Cognex, Coval, Dukane, Datalogic, EHEDG, Moog, Pickit, Rollon, Roxy, Schunk, Sick, Siemens, Troax, Vectioneer, ZVS Techniek (Zimmer).

Tijdens het event wordt ook veel aandacht besteedt aan innovatie en verdieping. Zo kunt u tijdens de expert talks  o.a. kennis maken met de force control solutions  van MOOG of de nieuwe Roxy software van Engie waardoor programmeren kinderspel wordt. Het complete programma vindt u hier.

Deelname aan het event is gratis maar inschrijven is wel noodzakelijk

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics