26 april masterclass integraal modulair ontwerpen

0

post en dekkerEen modulaire productfamilie lost het op

De markt trekt aan, verkoopcijfers en prognoses zijn goed, maar doorlooptijd en kostprijs blijven onderdruk staan. Het aantal specials neemt toe, van de ooit opgezette standaard is allang geen sprake meer. Orderengineering blijft maar rennen, R&D schiet vaak te hulp en de productie vraagt zich af wat er nu weer verkocht is. Door de oogharen ziet iedereen de overeenkomsten, maar toch verschillen orders zoveel van elkaar, ondanks we kopiëren vanuit oude orders.

Kunnen we wat meer toekomen aan wat van belang is voor het bedrijf, nieuwe ontwikkeling, kwaliteit bieden, klantwaarde creëren? Zouden we ons werk meer en beter kunnen hergebruiken en toch een klant-specifieke oplossing kunnen aanbieden?

Een modulair product biedt veel mogelijkheden om alle stemmen te horen en de bedrijfsstrategie optimaal te volgen. Het biedt oplossingen om flexibel en slim om te gaan met de beperkingen en uitdagingen die het bedrijf, de markt, leveranciers etc. bieden.

Wilt u weten hoe een  product architectuur kansen biedt voor uw organisatie?

Met meer dan 15 jaar ervaring in het opzetten van complexe modulaire productfamilies bij toonaangevende OEM-ers in Nederland heeft PostenDekker Focus een workshop samengesteld waarmee u concurrentie voordeel weet te behalen door een slimme product architectuur. Welke interne voordelen dit teweeg brengt, wat hiervoor nodig is en wat een mogelijke roadmap zou kunnen zijn.

Deze Masterclass biedt u de mogelijkheid om kennis op te doen over het modulaire ontwerpen van productfamilies. Aan de hand van interessante presentaties met concrete praktijkvoorbeelden en een interactieve uitwisseling van ervaringen zult u inzichten krijgen in dit interessante onderwerp. U zult naar huis gaan met concrete tips en ideeën die u direct kunt toepassen in uw beslissingen omtrent modulair ontwerpen.

Doelgroep

Integraal Modulair Ontwerpen is van invloed op alle aspecten van het productplatform, van markt tot supply chain.
Deze workshop is daarom bedoeld voor R&D managers, productmanagers en senior productontwikkelaars met maximaal 20 deelnemers. Post en dekker 2

Programma en inschrijving.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics