247TailorSteel is vandaag gestart met productie in nieuwe vestiging in Hooglede (BE)

0

Twaalf maanden geleden kondigde 247TailorSteel, marktleider in Nederland op het gebied van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen, haar eerste Belgische vestiging aan. Op 2 oktober ging de productie in deze innovatieve productiefaciliteit van start. “Met de komst van de nieuwe fabriek in Hooglede versterken we onze positie in de markt en bieden we meer mogelijkheden voor onze klanten in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk”, verklaart Carl Berlo, CEO van het bedrijf.

Met de nieuwe productiefaciliteit groeit het machinepark van 247TailorSteel naar meer dan 60 lasersnijmachines, 50 kantbanken en 20 buislasers. Op een locatieoppervlakte van 17.000 m² worden er in eerste instantie vier lasersnijmachines, vier kantbanken, drie buislasers en twee machines voor randafwerking geplaatst. Het machinepark zal gefaseerd uitgebreid worden. “Dankzij ons eigen hightech machinepark en de online software Sophia® kunnen onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week hun bestellingen online plaatsen, in slechts één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen”, legt Berlo uit.

Link magazine september/oktober 2023. Thema: de heilige graal van volledige digitale integratie. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginker@linkmagazine.nl

De bouw van de nieuwe fabriek zal in eerste instantie 100 nieuwe banen opleveren en op de langere termijn worden ongeveer 250 werknemers verwacht. “Met de nieuwe productiefaciliteit is hier een toekomstgerichte industriële vestiging gerealiseerd. 247TailorSteel zal daarmee een verrijking zijn voor Hooglede en voor de regio”, zegt de Burgemeester van Hooglede, Frederik Demeyere.

Internationale expansie
247TailorSteel is sinds de oprichting in 2007 een toonaangevende pionier in de markt en heeft inmiddels een grote, loyale klantenkring. Naast de vestigingen in Nederland, Duitsland en België zijn er ook plannen voor productielocaties in andere Europese landen. In totaal moeten er in 2025 tien productielocaties actief zijn.

247TailorSteel is Europa’s toonaangevende “slimme” fabrikant van metalen platen, buizen en kantdelen op maat. Dankzij de online software Sophia® kunnen klanten 24/7 online bestellen, binnen één minuut een offerte ontvangen en de producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Andere productielocaties zijn gevestigd in Oyten (Nedersaksen), Hilden (Noordrijn-Westfalen), Langenau (Baden-Württemberg), Oud Gastel (Noord-Brabant) en Hooglede (BE). 247TailorSteel. On Demand. On Time

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics