23 Oktober: Masterclass Blockchain organiseren in de grensoverschrijdende keten

0

Door grensoverschrijdende keten en de toenemende vraag naar snelheid en flexibilisering, worden data en datastromen in supply chains en business ecosystemen steeds belangrijker. Om grip te houden op de toenemende complexiteit in deze douanehandelingen, is het van belang om processen te verbeteren. Blockchain Organiseren kan dit proces verbeteren waarbij ‘databezit’ wordt omgezet naar ‘toegang tot data’.

Blockchain is een vorm van ‘nieuw organiseren’ en stelt ons in staat vertrouwen, werk en economie op een dusdanige manier te organiseren dat complexiteit en bureaucratie niet onnodig toenemen. In de context van digitalisering, globalisering en verduurzaming zorgt Blockchain Organiseren ervoor dat de productiviteit toeneemt en onze privacy gewaarborgd blijft.

In deze interactieve training leer je alles over Blockchain Organiseren in relatie tot douanehandelingen. Ter ondersteuning ontvang je het boek ‘Blockchain Organiseren voor Managers’. Aan het einde van de training ben je in staat om antwoord te geven op vragen over nut en noodzaak van Blockchain Organiseren voor je organisatie, klanten en netwerk.

Paul Bessems

TRAINER

Paul Bessems brengt blockchain-technologie en organisatie kunde samen om maatschappelijke problemen op te lossen. Hij is een internationaal spreker, Blockchain consultant, trainer en (co-)auteur van meer dan tien managementboeken.

Voor meer informatie en inschrijving zie Blockchain Grensoverschrijdend

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics