20 oktober: Teqnow event ‘Sneller produceren in een snel veranderende mkb-markt’

0

Levertijden worden korter en prijzen staan onder druk. De eisen die de markt aan u als ondernemer stelt nemen steeds verder toe. U stelt zich dan ook de vraag hoe u aan deze veranderende eisen kunt blijven voldoen.
Quick Response Manufacturing (QRM) is een andere manier van organiseren die geheel gericht is op het verkorten van doorlooptijden. De bedrijven die met QRM aan de slag zijn gegaan hebben hun doorlooptijden en hun kostprijs fors kunnen reduceren.

Om u kennis te laten nemen van de mogelijkheden van sneller produceren organiseert Teqnow voor u op donderdagmiddag 20 oktober 2016 de bijeenkomst “Sneller produceren in een snel veranderende mkb-markt”. Tijdens deze bijeenkomst zal de grondlegger van QRM, de Amerikaanse professor dr. Rajan Suri u op een inspirerende manier meenemen in de wereld van QRM (presentatie in het Engels). Vervolgens zullen collega-ondernemers hun ervaringen met QRM met u delen.

Programma

12.30 – 13.30 Ontvangst met een broodje
13.30 – 13.45 Inleiding door de heer Fried Kaanen, voorzitter Koninklijke Metaalunie en tevens zelf, als directeur van Bosch scharnieren, ervaringsdeskundige op het gebied van Quick Response Manufacturing (QRM).
13.45 – 15:45 Keynote speaker QRM: Rajan Suri, emeritus professor Industrial engineering aan de universiteit van Wisconsin-Madison, oprichter van het Center for Quick Responce Manufacturing en schrijver van twee boeken over QRM. In deze Engelstalige lezing neemt de heer Rajan Suri u mee in de denkwereld van QRM en geeft u tal van inzichten hoe QRM leidt tot sneller produceren én tot het verlagen van de productiekosten.
15:45 – 16.00 Koffiebreak
16.00 – 16:45 De praktijk van snel produceren bij Bregil B.V. door de heer Ed van den Bliek, directeur van Bregil. De ervaringen die Bregil B.V. heeft opgedaan met QRM wordt met de deelnemers gedeeld.
16:45 – 17:30 Q and A forumdiscussie
Vragen die in de loop van deze middag zijn opgekomen kunt u stellen aan de heren Fried Kaanen, Rajan Suri en Ed van den Bliek.
17:30 – 18:00 Afsluitende borrel en kort napraten

 

Aanmelden
Wilt u hierbij zijn?  Aanmelden

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics