18 september Additive Manufacturing Conference 2019!

0

Leiders uit de sector zullen hun krachten bundelen om de eerste Benelux-conferentie over additive manufacturing op één plaats te organiseren. Grijp de kans om al het potentieel van digitale productie te benutten om de groei van uw bedrijf te stimuleren en gebruik hun deskundige inzichten om de concurrentie in uw branche voor te blijven.

Wat u krijgt van de Additive Manufacturing Conference:
Inzichten in industrie 4.0 en hoe u 3D printen kunt gebruiken om de digitale productierevolutie te omarmen
Een hele dag netwerken met experts van hoog niveau van HP, Materialise, Siemens en BASF.
Een ruimte voor dialoog, co-creatie en individuele begeleiding van de workflows van uw bedrijf, of het nu gaat om schaalvergroting of de eerste toepassing van additive manufacturing.
Showcases en workshops met potentiële additievenpartners in uw regio, waaronder fabrikanten, materiaalleveranciers, servicebureaus en softwareontwerpers.

 

The mighty Duct, een end-to-end use case voor de industriële additievenproductie.

De additieve productieoplossingen van Siemens integreren hardware, software, data intelligence en diensten om de efficiëntie van complete productieprocessen te optimaliseren, van ontwerp en simulatie tot productieplanning, uitvoering, kwaliteit en controle. Deze geïntegreerde, gesloten kringloopomgeving, ondersteund door de toonaangevende krachten van de industrie, stroomlijnt elke fase van het ontwerpen en 3D-printen van geserialiseerde onderdelen – met een grotere schaal, hogere kwaliteit en minder verspilling, waardoor industriële bedrijven 3D geprinte onderdelen sneller, kosteneffectiever, duurzamer en in grotere volumes op de markt kunnen brengen dan ooit tevoren.

Wij zullen u leiden door een voorbeeld van een end-to-end use case voor het industrialiseren van additive manufacturing en laten u een combinatie zien van Digital Twins voor product, productie en prestaties, inclusief MindSphere, om de productie van middelgrote series kunststof onderdelen met behulp van HP Multi Jet Fusion-technologie mogelijk te maken, zodat auto’s en industriële klanten sneller hoogwaardige 3D-printdelen kunnen maken; waardoor unieke productontwerpen, nieuwe toepassingen en digitale fabrieken mogelijk worden.
Tom van ‘t Erve, Senior Director Additive Manufacturing, Siemens Digital Industries Software.

De langzame revolutie

Bart Verschuren

Naarmate fabrieken slimmer en beter verbonden worden, maakt Additive Manufacturing de weg vrij voor een digitaal productieproces van begin tot eind. Tegelijkertijd heeft de technologische vooruitgang geleid tot een groeiend bewustzijn onder industriële producenten over de mogelijkheden en concurrentievoordelen die het creëert. Het is duidelijk dat Additive Manufacturing van hype naar realiteit evolueert.
Maar terwijl Additive Manufacturing klaar is om de fabrieksvloer te transformeren, welke industrieën zullen de adoptie leiden? Welke toepassingen zullen de grootste impact hebben? En moeten we een explosieve groei verwachten, of zal de trage revolutie doorgaan?
Bart Van der Schueren, CTO, Materialise.

 

Dietmar Geiser

Het is tijd om met AM industrieel te gaan werken.

Waarom is het de tijd om met AM industrieel te gaan? Deze vraag zal worden beantwoord en besproken tijdens onze plenaire vergadering. BASF 3D Printing Solutions ondersteunt klanten vanaf de ideeontwikkeling tot en met het eindproduct. We leiden u door onze samenwerkingsverbanden met co-innovatiepartners in de academische wereld en de industrie. Om de volgende generatie materiaaloplossingen te ontwikkelen, combineren we superrekenkracht en geavanceerde materiaalwetenschappen. Met het grootste portfolio aan relevante moleculen vandaag de dag, ons krachtige wereldwijde R&D-netwerk en onze samenwerkingsaanpak houden we ervan om innovatieve chemie te creëren voor de toekomst van digitale productie.
Dietmar Geiser, Strategie & Partnering BASF 3D-drukmaterialen voor de geiser, strategie en samenwerking

 

Nieuwe ecosysteembenadering om de digitale productierevolutie mogelijk te maken
Nu Additive Manufacturing vooruitgang boekt op het gebied van productie, om de potentiële toepassingen voor eindproducten uit te breiden, met het niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid dat de productie-industrie vereist, is een geloofwaardig ecosysteem van partners nodig om de klanten de vereiste set gereedschappen en een end-to-end benadering te bieden om aan de productievereisten te voldoen. Een nieuw ecosysteem van de meest innovatieve en betrouwbare bedrijven in de productieruimte ontstaat rond HP Multi Jet Fusion om klanten te helpen volledig te profiteren van de digitale productietransformatie.
Philipp Jung, SVP en Global Head of Customer Success, HP 3D Printing en Digital Manufacturing.

 

 

Aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics