VDL Groep heeft woensdag in Alcalá de Henares (bij Madrid) zijn vestiging in Spanje geopend.

0

VDL Groep heeft woensdag in Alcalá de Henares (bij Madrid) zijn vestiging in Spanje geopend. Een logisch vervolg op de strategie om met de divisie Bussen in de grootste busmarkten van West-Europa direct aanwezig te zijn.

De symbolische opening vindt plaats door middel van het doorknippen van een lint dat is samengesteld uit de kleuren van zowel de Spaanse als de Nederlandse vlag. President-directeur Willem van der Leegte van VDL Groep en burgemeester Javier Rodriguez Palacios van de Spaanse gemeente nemen die handeling voor rekening.

De Spaanse busmarkt maakt een opmerkelijke opmars door. Na het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk is Spanje Europa’s vierde bus- en coachmarkt en de tweede coachmarkt na Duitsland.

“Tijd dus dat we ons langdurig verbinden aan Spanje”, sprak Willem van der Leegte woensdag in Spanje. “We zien de Spaanse busmarkt steeds professioneler worden, en zien dat onze klanten zich steeds meer bewust worden van de kosten. Dat stemt ons optimistisch: onze voertuigen zijn het  meest efficiënt van Europa.”

VDL gaat het complete productportfolio van VDL Bus & Coach in Spanje verkopen. De bussen worden gebouwd in Nederland en België.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics