Smezo Handelsonderneming onderdeel van Biesheuvel Techniek – Brammer netwerk

0

Smezo Technisch Handelsonderneming met vestigingen in Heerlen en Roermond is per 1 januari overgenomen door Biesheuvel Techniek & Brammer netwerk.

Smezo bedient de Industrie, de Overheid en de Onderhoud- & Bouw gerelateerde bedrijven in Limburg en de euregio sinds 1933.
Familieonderneming Smeets en Zoon is opgericht door grootvader Smeets. Vader Math Smeets droeg in 1991 de zaak over aan zoon Marc Smeets. Smezo groeide continu en in 2017 deed men ruim € 10 mln omzet.
Smezo is een toonaangevende regionale leverancier van technische artikelen en gereedschappen met 100.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst. Kortom een vertrouwde regionale dienstverlenende Onderhoudspartner.

Marc Smeets:
“Wij zijn verheugd dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van het Biesheuvel Techniek & Brammer netwerk en we kijken als Smezo uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s in de komende jaren.
Deze integratie biedt Smezo continuïteit voor de lange termijn, waarbij we gebruik kunnen maken van de technische expertises van de nieuwe groep. Onze service blijft op het hoge niveau, dat u van ons gewend bent en u behoudt uw vertrouwde contactpersonen. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Meino Noordenbos en Marc Smeets:
“Biesheuvel Techniek belevert Venlo regio al jaren en opende in 2016 het nieuwe Distributie centrum Benelux . Vanuit Roermond, Maastricht en Elsloo zijn BT BRAMMER vestigingen actief om Mechanische MRO materialen en Up-Time services aan Maak- en Onderhoud industrie te leveren.
Uit recent voor ons verricht marktonderzoek bleek, dat de Midden en Zuid Limburgse regio Industrieel bij de snelste groeiers in Nederland behoort.
Automotive, Chemelot, Transport, Agri en aantal leidende grote specialistische Industrie Bedrijven kunnen wij gezamenlijk een versterkt partnerschap aanbieden.
Technische Innovaties worden door deze leidende Industrie klanten zeer gewaardeerd. MCA Motion Control Automation met robot automatisering vanuit Elsloo en ANTS perslucht & pneumatiek specialist vanuit Beesel;
zijn versterkingen voor het SMEZO aanbod. Dat wordt nu breder uitgedragen”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics