Martien Merks partner bij Oliver IT

0

Oliver IT kondigt vandaag aan dat Martien Merks toetreedt tot de directie. Oliver IT heeft een prominente rol ingenomen in de Nederlandse IT-markt en is vastberaden deze verder uit te bouwen. Dit door middel van innovatieve i(o)T oplossingen die business voordelen leveren aan haar klanten, geholpen door sterke eigen producten.

Merks heeft veel ervaring in de business to business IT-markt. Via Managing Director van de Benelux voor EDS en UGS, heeft hij internationale ervaring opgedaan als VP Duitsland en bij het latere Siemens PLM Solutions. dan als VP EMEA en Global Strategy, waar hij zich bezig heeft gehouden met New Product Introduction, Global GoToMarket strategy en M&A. Sinds 2015, terug in Nederland als EVP bij UNIT4, waar hij de Benelux organisatie leidde.

“Oliver IT heeft in de eerste 7 jaren van zijn bestaan laten zien dat onze aanpak bij onze klanten business voordelen oplevert. Daarmee kunnen we ons in de markt goed onderscheiden. Met de ervaring van Merks, gaan we als scale up ons groeiproces zetten”, zegt Wim Martens, Partner bij Oliver IT. “We zijn blij dat Merks zich aansluit bij Oliver IT” zegt Gerben Moerland, Partner bij Oliver IT, “Hij heeft de ervaring en internationale expertise om Oliver IT verder op de kaart te zetten, zowel nationaal als internationaal. ”

Met de komst van Merks zal Oliver IT nog sterker het product, Oliver Elements, in de markt zetten. Oliver Elements is het Cloud platform om snel en eenvoudig webapplicaties en mobile apps te ontwikkelen. Integratie met backend systemen als SAP en andere is standaard voorhanden.

Oliver IT is 7 jaar geleden opgericht door Wim Martens en Gerben Moerland om klanten business voordelen te leveren door procesoptimalisatie boven op SAP en andere backend systemen. Redefining Simplicity is daarbij de filosofie. Door maximaal hergebruik van de bestaande systemen, blijven de investeringskosten laag en is de focus gebruiksvriendelijkheid en eenvoud, per gebruiksgroep, met web en mobile applicaties. Oliver IT heeft bewezen dat de projecten binnen afgegeven budget en tijd worden opgeleverd, waar binnen 3 maanden de eerste zichtbare verbeteringen kunnen worden geïmplementeerd.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics