30-jarig Koridon zet in op QRM om doorlooptijden te verkorten.

0

Op vrijdag 16 juni vond het 30-jarig jubileumfeest van Koridon plaats met klanten, toeleveranciers, het Koridon team en de familie. Tijdens de open dag konden bezoekers plaatwerk en producerende machines bewonderen en werden rondleidingen door de medewerkers aangeboden. Daarnaast was er een mooie terugblik op het verleden gegeven en toegelicht hoe Koridon is ontstaan en hoe zij zich ontwikkeld hebben.

Heden en nabije toekomst
30 jaar geleden bestond de orderportefeuille bij Koridon uit een hoge papierstapel op het bureau en werd de klant met het meest urgente project bovenop gelegd. Anno 2017 werkt Koridon in een papierarme productie aansturing, zijn ze ISO gecertificeerd en hebben ze op alle werkplekken digitale communicatie van de planning.

De focus van Eigenaren Rob Beltman en Ton Koridon voor de nabije toekomst ligt nu op het verder automatiseren van de interne processen en de werkvoorbereiding om zodoende de doorlooptijden verder te verkorten en verregaande kostenbeheersing te kunnen realiseren. QRM is één van de volgende hoofdpunten op de agenda om de doorlooptijd verder te beperken. Daarnaast is Koridon samen met een externe partij bezig software te schrijven om bijna volledig automatisch vanuit een step of ander 3D bestand de calculatie te kunnen maken.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics