Koningin Máxima op bezoek bij de medewerkers van TOBROCO-GIANT

0

Toine Brock dga TOBROCO-GIANT, Foto Tobroco

TOBROCO-GIANT werd opgericht in 1996 en is fabrikant van machines voor gebruik in onder meer de landbouw, wegenbouw en terreinonderhoud. De machines worden op maat ontworpen. Inmiddels biedt het bedrijf 36 verschillende modellen in veertig landen. Alle machines worden ontworpen en gebouwd in Oisterwijk.

Toine Brock ontvangt Koningin Máxima samen met het personeel.

Tijdens haar bezoek krijgt Koningin Máxima een rondleiding door het bedrijf, waarbij de innovaties bij de ontwikkeling van nieuwe machines en in het productieproces worden toegelicht, zoals een volautomatisch magazijn. Ook ontwikkelde TOBROCO machines met zowel een dieselmotor als aandrijving op LPG en benzine. In 2016 is een eigen ontwikkelingscentrum geopend om prototypes te bouwen en te testen.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics