AES en VEKON samen verder als OPERA

0

Onlangs hebben AES Engineering uit Moerdijk en VEKON uit Made definitief de handen ineengeslagen. Beide bedrijven – die al jarenlang actief zijn in de maakindustrie – gaan sinds 1 mei 2017 officieel verder onder de naam ‘Opera Electrical Engineering & Manufacturing’. Met de krachtenbundeling kan Opera apparaten- en machinebouwers in Nederland en de rest van Europa nog beter en sneller bedienen. De aandeelhouder zijn Judith Vermeulen, Nick Simonis(beide Vekon) en Marcel Sep(AES).

AES Engineering en VEKON kwamen elkaar door de jaren heen regelmatig tegen bij aanbestedingen en werkten al meerdere keren samen. AES Engineering als specialist in het ontwerpen van elektrotechnische besturingssystemen en VEKON in het produceren én leveren ervan. Gezamenlijk heeft het bedrijf zo’n 30 specialisten in dienst die dagelijks werken aan maatoplossingen voor klanten in binnen- en buitenland.

Nu de krachtenbundeling een feit is, heeft Opera alles ‘onder één dak’ om klanten in elke sector snel en efficiënt te bedienen. Naast gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring, beschikt het bedrijf over een schat aan expertise op het gebied van ontwikkeling, (modulaire) productie en proces- en ketenoptimalisatie. Het innovatieve bedrijf streeft er dan ook naar om binnen drie tot vijf jaar uit te groeien tot preferred engineeringspartner in de maakindustrie.

De naam ‘Opera’ verwijst niet alleen naar de bijdrage die het bedrijf op ‘operationeel’ niveau kan leveren, maar ook naar het streven om een gezonde ‘harmonie’ tot stand te brengen in de gehele (logistieke) keten. Door te blijven investeren in kennisontwikkeling en product- en procesinnovatie wil Opera machine- en apparatenbouwers steeds slimmer bedienen met Nederlandse kwaliteitsproducten.

 

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.