Nobleo Technology lanceert nieuwe cel Nobleo Projects B.V.

0

De Eindhovense hightech specialist in Mechatronica en Embedded Software, Nobleo Technology, breidt het bedrijf uit met Nobleo Projects B.V. Per 1 april is Rob Hendrikx benoemd tot director om Nobleo Projects op de kaart te zetten en uit te bouwen tot een zelfstandige, toonaangevende organisatie voor mechatronische R&D-projecten en prototyperealisatie. 

Met zijn uitgebreide kennis van mechatronica en ervaring met product development en innovatie management is Rob Hendrikx de juiste man om Nobleo Projects op te bouwen. Zijn voormalige functies bij o.a. SKF en Philips en zijn ervaring als senior director innovation bij Philips Health and Wellness sluiten uitstekend aan bij zijn nieuwe rol. 

R&D projecten en prototypebouw voor de hightech industrie

Nobleo Technology is in 2011 opgericht als consultancybedrijf. Het is snel gegroeid, heeft een goede naam opgebouwd in de hightech industrie en inmiddels 60 hightech specialisten en systeemdenkers aan boord. “Wij opereren vaak in het hart van het ontwikkelproces bij de klant en zien daar ook behoeftes die verder gaan dan consultancy alleen,” zegt Frank Sperling, technisch director Nobleo Technology. “Door ons bedrijf nu uit te breiden met R&D-projecten en prototypebouw kunnen we de klant nog beter bedienen. We weten dat we goed zijn in ontwerp en systeemarchitectuur, daar zitten onze talenten. Dan moet je ook een resultaatverplichting aan durven gaan. Nobleo is daar nu klaar voor. Tenslotte: talent verplicht”.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics