11 april 2018: Holland High Tech voorjaarsevenement

0

Global Challenges, Smart Solutions, International Opportunities Op woensdag 11 april aanstaande vindt het jaarlijkse Holland High Tech Event plaats. De komende editie staat in het teken van het verder versterken van de internationaliseringsstrategie van de Nederlandse hightechsector. We organiseren het evenement in samenwerking met het Innovatie Attaché Netwerk en het Programmabureau Smart Industry. De innovatie attachés belichten in sessies aandachtspunten en kansen met betrekking tot hightech-gebieden in de landen waar zij actief zijn. Er zal speciale aandacht zijn voor Artificial Intelligence, Digital Twinning, Networking, Robotics en 3D-printing. Uiteraard is er weer ruim gelegenheid om de eigen internationale R&D- en innovatie-ambities te bespreken en vragen voor te leggen aan de innovatie attachés. Na afloop van het event krijgt u een special mee met actuele ontwikkelingen en kansen in de landen waar het Innovatie Attaché Netwerk actief is. Wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie in het buitenland verkennen? Meld u dan aan voor het evenement op 11 april en kom in contact met innovatie attachés en met andere bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. U gaat naar huis met informatie, inspiratie en (nieuwe) contacten om uw eigen internationale ambities een flinke stap verder te brengen.

Locatie
High Tech Campus, Eindhoven

Programma
13.30-14.00u |  Inloop en registratie
14.00-15.30u |  Plenaire sessie met o.a.: * Interview Topteam over HTSM-agenda en internationaliseringsagenda
* Keynote speaker Artificial Intelligence
* Talkshow-setting met sprekers over ontwikkelingen op het gebied van 3D-printing, digital twinning en                                                                      networking 15.30-16.15u |  Netwerkbreak
16.15-17.15u |  Parallelsessies waarin de innovatie attachés per regio de kansen en ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence behandelen.
17.15-17.30u |  Wissel
17.30-18.30u |  Parallelsessies waarin de innovatie attachés de kansen en ontwikkelingen op het gebied van Digital Twinning, Networking, Robotics en 3D-printing bespreken.
18.30–20.00   |  Netwerken met een hapje en drankje.
* Mogelijkheid om verder te spreken met de innovatie attachés
* Verloting zes ballonvaarten in de Holland High Tech

Deelnemen
Deelname aan dit evenement is gratis, mits u zich registreert via het formulier. Meld u nu aan via deze link en benut de hightechkansen in het buitenland!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.