100 jarige Pas Reform ontvangt ‘Koninklijk’ predikaat

0

Pas Reform is 100 jaar jong in 2019! Ter ere van deze verjaardag kreeg het bedrijf op vrijdag 8 november het predicaat ‘Koninklijk’ van de Commissaris van de Koning, de heer John Berends. De titel werd uitgereikt door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander van Nederland.

Commissaris van de Koning, de heer John Berends en Harm Langen. Foto JVG

Harm Langen directeur Pas Reform. Foto JVG

Onder strikte historische regels wordt het predicaat ‘Koninklijk’ alleen gegeven aan bedrijven die meer dan 100 jaar bestaan en een grote invloed hebben op de industriesector waarin zij actief zijn. Om in aanmerking te komen voor het predikaat “Pas Reform” moest Pas Reform ook aantonen dat het een belangrijke bedrijfsstatus heeft bereikt binnen zijn regio en dat het bedrijf volgens de hoogst mogelijke normen wordt geleid.
Het predikaat werd overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het distributie- en opleidingscentrum van Pas Reform in Doetinchem, in aanwezigheid van meer dan 600 gasten.

“We zijn vereerd dat Zijne Majesteit de Koning ons het predicaat ‘Koninklijk’ heeft toegekend”, zegt Harm Langen, CEO van Pas Reform. “Het is een bekroning na 100 jaar ondernemerschap en is bedoeld voor iedereen die de afgelopen eeuw heeft bijgedragen aan de groei van dit grote bedrijf”.

Het begon allemaal op 9 januari 1919 in Zeddam, toen Gerrit Pas zijn eerste incubator bouwde – een eenvoudige houten kast op poten, met verwarming op aardolie. Gerrit kon in het begin niet voorzien dat zijn familiebedrijf een eeuw later zou uitgroeien tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van broederijtechnologie – het ondersteunen van klanten in meer dan 100 landen met broederijen die miljoenen gezonde eendagskuikens per week kunnen produceren.
“Pas Reform heeft een zeer goede uitgangspositie voor verdere groei”, zegt Harm Langen. “Wij ondersteunen onze klanten met een compleet, duurzaam en geïntegreerd product- en dienstenpakket. Deze innovatieve, datagestuurde oplossingen geven de broederij meer controle over het broedproces”.

Eerder verschenen artikel in Link magazine:

Eeuwling Pas Reform zit met servicemodel steeds dichter op de klant

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics