10 – 12 april Bezoek van Britse delegatie op het gebied van AI en robotica Delft, Twente en Eindhoven

0

Op 10, 11 en 12 april aanstaande brengt een delegatie van twintig Britse bedrijven op het gebied van Artificial Intelligence en robotica een bezoek aan de regio’s Delft, Twente en Eindhoven. Dit bezoek wordt georganiseerd door het Britse Innovatie Agentschap Innovate UK in samenwerking met de Innovatie Attaché van de Nederlandse Ambassade in Londen, Holland Robotics en RVO. 

Bezoek wordt georganiseerd door het Britse Innovatie Agentschap Innovate UK in samenwerking met de Innovatie Attaché van de Nederlandse Ambassade in Londen, Holland Robotics en RVO.

Doel van dit bezoek is het zoeken naar nieuwe samenwerkingen met Nederlandse innovatieve robotica- en AI-bedrijven en kennisinstellingen.

De deelnemende bedrijven zijn onder andere actief in de volgende applicatiegebieden binnen AI en robotica:

  • Health – healthy living, healthy aging, robotic & AI assistance
  • Autonomous planning and control systems – extreme & dynamic environments, logistics, navigation, edge-computing
  • Human-AI & Robot interaction – cobotic systems, skills transfer, collaborative systems, high skill environment, conversational AI.

Programma

Het programma biedt over de verschillende regio’s een gevarieerd aanbod aan bedrijfspresentaties en -bezoeken, interessante keynotes en matchmaking. Uiteraard is er voldoende ruimte opgenomen om in gesprek te gaan met de Britse delegatie.

Informatie en aanmelden

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics