09 mei 2017 PLM ToGo bij Nijhuis Water Technology B.V. Doetinchem

0

Dinsdagmiddag 9 mei 2017 bezoeken we met de PLM ToGo onze klant Nijhuis Water Technology B.V.

Nijhuis levert oplossingen voor duurzaam watergebruik, grondstoffenterugwinning, alles van ontwerp tot onderhoud van installaties voor industrieën, stedelijke gebieden en nutsbedrijven. Het 112 jaar oude bedrijf begon ooit in de jaren zeventig metde flocculatie-flotatietechniek en is daarin nu wereldmarktleider. Klanten vragen echter steeds meer om totaal- en klantspecifieke oplossingen. Nijhuis levert dus ook systemen voor biologische zuivering, nabehandeling, chemievrije waterbehandeling met ozon, terugwinning van grondstoffen zoals ammonium en vet, en biogasinstallaties. Achtergrond informatie over Nijhuis Water Technology B.V.

Behoefte aan PLM werd noodzaak

De vraag naar schoon water en dus naar waterzuivering zwelt mondiaal aan en dat weerspiegelt zich in de groei van Nijhuis Water Technology. Het zette Nijhuis aan om over te stappen naar een verbeterde aanpak van projectbeheer. Met behulp van een projectgeoriënteerd ERP-systeem, Trimergo, en daaraan gekoppeld een PDM/PLM-oplossing. Daarmee kan Nijhuis nu gestructureerd z’n projectdata beheren en met zoveel mogelijk standaardproducten efficiënt maatwerkinstallaties leveren. De keuze viel op het PLM systeem PRO.FILE en implementatiepartner PLM Xpert.

PLM ToGo | Dinsdagmiddag 9 mei 2017 | Nijhuis Water Technology B.V.| Doetinchem

Met dit bedrijfsbezoek bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op uw vragen over PLM /PDM te krijgen.Over de specifieke eisen aan een PLM systeem, de selectie van het passende systeem en de inmiddels opgedane ervaringen bij de invoering en het gebruik. Hoe doelen op het gebied van Smart Customization en de stap naar CTO (Configure To Order) is gemaakt. Hoe de wildgroei in product(varianten) is gereduceerd en tot modules en standaarden zijn teruggebracht. Op welke wijze er ‘rust’ in projecten is gebracht.

U krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe alle afdelingen van Nijhuis Water Technology B.V. profiteren van PLM.

PLM ToGo bij Nijhuis Water Technology B.V.| Voor wie is dit interessant?

Wij nodigen directieleden, managers en professionals van harte uit om deel te nemen en een strategie te vormen op basis van live demonstraties en de invoering- en gebruikerservaring van Nijhuis Water Technology B.V.

Bezoek de PLM ToGo bij Nijhuis Water Technology B.V. en ervaar waarom een integraal PLM-systeem het belangrijke onderscheid maakt. Deelname is kosteloos!

Programma en aanmelden

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics