?Duitse uitgave van Link magazine: De uitdaging van Digitalisering vraagt om grensoverschrijdende samenwerking

0

Handelsconflicten, een vertragende Chinese economie, de Brexit… Het zijn onzekere tijden. En dan kan zaken doen met die vertrouwde buur een uitkomst zijn. Duitsland en Nederland zijn al vele jaren elkaars belangrijkste handelspartners. De industriële sectoren van beiden landen weten dus goed wat ze aan elkaar hebben. Tegelijk, de ontwikkelingen gaan door de digitalisering van processen en producten steeds sneller. In de Duitstalige special van Link magazine die in maart uitkomt een diepgaand inzicht in wat de Nederlandse hightech vermag en hoe de Duitse klant daarmee zijn concurrentiepositie kan versterken. Maar ook wat Duitse en Nederlandse ondernemers van elkaar kunnen leren. Het slimmer maken van hun industriële bedrijven is een dusdanig grote uitdaging dat die het beste gezamenlijk kan worden aangevat.

In deze uitgave over hoe Fraunhofer Nederlandse bedrijven verder helpt met AI en met die ervaringen de Duitse ondernemers ondersteunt. Over hoe ongeëvenaard vergaand het ecosysteem rond semiconbedrijf ASML geïntegreerd is en hoe Duitse bedrijven daar de vruchten van kunnen plukken, opgetekend de mond van de ceo’s. En ook aan het woord Duitse ondernemers die de stap over de grens reeds gezet hebben.

Meer weten over de Duitse Link, neemt contact op met Mireille van Ginkel. Mireille.vanginkel@linkmagazine.nl of 010-4515510

Link magazin 2016
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics